Christer Pehrson har lämnat oss

Advokaten och styrelserepresentanten i Brf Brofästet Christer Pehrson har, som tidigare meddelats, efter en kort tids sjukdom hastigt avlidit i en ålder av 73 år. Närmast sörjande är makan, dottern och sonen med familjer.

Christer drev och utvecklade advokatfirman Pehrson & Partners med säte i Åkersberga. Han var sedan 30 år tillbaks medlem i Svenska Advokatsamfundet. Under de senaste åren har Christer, vid sidan om arbetet i advokatfirman och många andra engagemang, ingått i styrelsen för Brf Brofästet där han på ett utomordentligt sätt bidragit med sin gedigna förhandlingsvana och juridiska kunskaper i förhandlingar, avtalsdiskussioner och vid framtagning av avtal av olika slag. Det lyckade avtalet med PEAB inkl. förvärvet av fastigheten Runö 7:34 var till stor del Christers förtjänst.

Christer var en varm, generös och omtänksam person som alltid verkade för föreningens och styrelsens bästa. Det är med stor tacksamhet som vi tänker tillbaka på all den klokskap och juridiska kunskap Christer tillfört oss. Likaså bidrog han alltid till ett mycket gott samarbete och en glad samvaro i styrelsearbete.

Vi sörjer och saknar en mycket god vän och en framstående jurist. Våra tankar går till Christers nära och kära.

Styrelsen för Brf Brofästet
/  Lennart Olausson